Επίσημο: Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι μέχρι το 2024

Επίσημο: Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι μέχρι το 2024

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του από την Ολλανδία ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πολωνός στράικερ τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά εδώ και αρκετό καιρό και περίμενε απλά να επιστρέψει η αποστολή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Οι υπογραφές λοιπόν έπεσαν και ο Σφιντέρσκι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ως το 2024.

Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ως μια προοπτική για το μέλλον, αλλά με άμεση ένταξη στο rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τα στοιχεία που έκαναν το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το αήττητο double.

Έκτοτε, ο #Swarovski συνέχισε ν’ ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του και τους αριθμούς του αποτελώντας σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν είχε συνέβαλε στην επίτευξη 17 τερμάτων (11 γκολ, 6 ασίστ), κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας και συμμετείχε στο Euro 2020.

Η ανταμοιβή του ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ