Για Νο2 της Μπενφίκα προορίζεται ο Βλαχοδήμος!

Για Νο2 της Μπενφίκα προορίζεται ο Βλαχοδήμος!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θεωρείται καλύτερος από τους υπόλοιπους τερματοφύλακας που διαθέτει η Μπενφίκα και εξασφάλισε ήδη θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό ότι αποτελεί τερματοφύλακα πολύ σπουδαίας πάστας. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η Μπενφίκα έσπευσε να τον εντάξει στο δυναμικό της μεσούσης της τρέχουσας περιόδου, εξασφαλίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον χάσει.

Εξάλλου, οι Αετοί δεν κρύβουν ότι ο 23χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν θεωρείται απλώς μία ακόμη προσθήκη για το ρόστερ τους, αλλά ένας παίκτης με μέλλον και με σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει σύντομα το Νο1 του συλλόγου. Με τους ιθύνοντες της Μπενφίκα να έχουν ήδη ενημερώσει πως ο Ελληνας θα ξεκινήσει ως δεύτερος στην εσωτερική επετηρίδα του συλλόγου τη νέα χρονιά, πίσω μόνο από τον νυν βασικό, Μπρούνο Βαρέλα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, στόχος των ανθρώπων της Μπενφίκα είναι να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού των 18χρονο Βέλγο πορτιέρο Μίλε Σβίλαρ, καθώς τη νέα χρονιά δεν θα έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής, εάν μείνει στη Λισσαβόνα.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στην Πορτογαλία δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι Βλαχοδήμος θα διεκδικήσει άμεσα φανέλα βασικού στους Αετούς. Καθώς επισημαίνουν ότι ο συνομήλικός του Βαρέλα, είναι μεν καλός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του. Ενώ εκτός των άλλων δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ