Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Μάνταλο!

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Μάνταλο!

Μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βελέζ ο Πέτρος Μάνταλος είχε έντονες ενοχλήσεις στη γαστροκνημία και υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Έπειτα από τον αποκλεισμό – σοκ από τη Βελέζ, προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα για την ΑΕΚ, με τον Πέτρο Μάνταλο να αποχωρεί, έχοντας έντονες ενοχλήσεις στη δεξιά γαστροκνημία.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα, τα οποία θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

Ένας ακόμη παίκτης της Ένωσης, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή αναμέτρηση είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, που δέχθηκε ένα χτύπημα στον αυχένα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ωστόσο, η αξονική που υποβλήθηκε ο Έλληνας εξτρέμ ήταν «καθαρή».

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό ματς με την ομάδα της Βοσνίας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.

Το Σάββατο (31/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ