Ολυμπιακός – Ερχεται ο Ονιεκούρου, αγώνας δρόμου για να μπει στη λίστα

Ολυμπιακός – Ερχεται ο Ονιεκούρου, αγώνας δρόμου για να μπει στη λίστα

Φεύγει από το Λάγος με ιδιωτική πτήση ο Ονιεκούρου, αγώνας δρόμου για να τελειώσει η μεταγραφή και να μπει στη λίστα των αγώνων με τη Λουντογκόρετς.

Πραγματοποιήθηκε χθες η… πνευματική κηδεία της μητέρας του Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός εξτρέμ βρέθηκε στην πατρίδα του, για να δώσει το παρόν μαζί με την οικογένειά του στο (δεύτερο) ύστατο χαίρε στη μητέρα του, ωστόσο, σήμερα αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ευρώπη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται αύριο στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής. Καθώς ο χρόνος πιέζει και πρέπει όλα να τελειώσουν σύντομα.

Ο Ονιεκούρου έφυγε από το χωριό του, βρίσκεται από χθες στο Λάγος και σήμερα ξεκινάει το ταξίδι του για την Ελλάδα. Μάλιστα, αναμένεται να έρθει στην Ευρώπγ με ιδιωτική πτήση.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά θέματα έως το αργότερο το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς στόχος είναι να προλάβουν να δηλώσουν τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό στη λίστα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς.

Εως και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα με τους Βούλγαρους οι πρωταθλητές Ελλάδος μπορούν να πραγματοποιήσουν δύο αλλαγές στη λίστα που έχουν στείλει στην UEFA και η μία εξ αυτών θα είναι σίγουρα ο Ονιεκούρου, εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί εντός χρόνου.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι τον Ονιεκούρου παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και για αυτό θέλει να του δώσει θέση στη λίστα άμεσα, με σκοπό να τον έχει έτοιμο για τον επαναληπτικό στο Ράζγκραντ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Κρίστινσον. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τρεις τερματοφύλακες στη λίστα. Ο Τζολάκη αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος, ενώ ο Βατσλίκ τα πηγαίνει περίφημα στις προπονήσεις, κάτι που αυτομάτως θέτει σε τρίτο πλάνο τον Κρίστινσον.

Υπενθυμίζουμε ότι η λίστα που δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στην UEFA περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: (Λίστα Α) Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι. Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ