STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό αύριο 11/3 (17:15) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Λαμιώτες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει του ματς κόντρα στους Βοιωτούς.
Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, εκτός διάθεσης του Έλληνα προπονητή τέθηκαν οι τιμωρημένοι Πίτι και Παντελιάδης.
Μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε σήμερα, ανακοινώθηκε και η αποστολή της Λαμίας την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Κουκόλης Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Αστσεριτς, Μπούτνικ.