Ολυμπιακός – Στην Αθήνα ο Ονιεκούρου! (pics, vids)

Ολυμπιακός – Στην Αθήνα ο Ονιεκούρου! (pics, vids)

Ο Χένρι Ονιεκούρου έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, καθώς ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ έφτασε το πρωί της Κυριακής στο Ελευθέριος Βενιζέλος και πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες (το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα), να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, oι Πειραιώτες έχουν «κλείσει» τον Ονιεκούρου και πλέον αναμένονται τα τυπικά μόνο, με τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό για την απόκτηση του, αλλά και με τον ίδιο τον Νιγηριανό για το συμβόλαιο του.

Όσον αφορά τις πρώτες του δηλώσεις, ο Ονιεκούρου τόνισε πως είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μπροστά μπορούμε στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά. «Πιστεύω ότι θα μπορέσω να είμαι έτομος για τα παιχνίδια», ανέφερε ερωτηθείς για τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά με την Λουντογκόρετς.

Ο Ονιεκούρου είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς τα τελευταία δυο χρόνια για τη θέση του πλάγιου επιθετικού και η επιθυμία του έγινε πράξη φέτος, με τον παίκτη μόλις ανακοινωθεί να τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ερυθρόλευκοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ