Παναιτωλικός – Ανανέωση συνεργασίας με τον Χόρχε Ντίας (vid)

Παναιτωλικός – Ανανέωση συνεργασίας με τον Χόρχε Ντίας (vid)

Ο 32χρονος εξτρέμ, Χόρχε Ντίας ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιο του με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Χόρχε Ντίας έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Ουρουγουανός παραμένει στην ομάδα του Αγρινίου από το 2017 και μάλιστα είναι και αρχηγός της.

Ο 32χρονος εξτρέμ με το ισπανικό διαβατήριο δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη, καθώς και αποκάλυψε τις προσδοκίες του για τη νέα σεζόν.

«Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και θα βρίσκομαι εδώ για δύο ακόμα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφα πράγματα. Γι’ αυτό και υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντίας ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας έπειτα από την άσχημη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ελπίζω όλοι να είμαστε θετικοί. Πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν. Αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε όλοι άσχημα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που αξίζει» κατέληξε.

Από το 2017, ο Ντίας μετρά 128 εμφανίσεις με τους Αγρινιώτες ενώ έχει πετύχει 7 γκολ και 9 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Χόρχε Ντίας τιμάει τη φανέλα του Παναιτωλικού τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές (116) στη Super League.

Υλοποιώντας κοινή επιθυμία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή επέκταση της συνεργασίας. Ο Χόρχε Ντίας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ