Ανακούφιση για Μάνταλο – Επέστρεψε ο Λάτσι

Ανακούφιση για Μάνταλο – Επέστρεψε ο Λάτσι

Καλά ήταν τα νέα της μαγνητικής που υπεβλήθη σήμερα ο Πέτρος Μάνταλος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Βέλεζ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λάτσι έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του

Ανακούφιση με τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Βελέζ φαίνεται πως έχει αποφύγει τα χειρότερα.

Για την ακρίβεια, όπως ενημέρωσε επίσημα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή και δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Ο Μάνταλος πάντως, ακολούθησε σήμερα μαζί με τον Μιτάι ατομικό, αφού εξακολουθούν και οι δύο να έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Τα θετικά μηνύματα ήρθαν και από τον Ζίγκα Λάτσι. Ο νεαρός Σλοβένος αμυντικός, που είχε υποστεί στις αρχές Ιουλίου κατά την προετοιμασία στην Ολλανδία, μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι, δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και σήμερα κατάφερε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Δείχνοντας, πως έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι Πέτρος Μάνταλος και Μάριο Μιτάι ταλαιπωρούνται ακόμη από ενοχλήσεις, από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο παιχνίδι με τη Βελέζ Μόσταρ.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, λόγω των ενοχλήσεων, προπονήθηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ζίγκα Λάτσι.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ