Λάρισα : Παρελθόν ο Ντόστανιτς

Λάρισα : Παρελθόν ο Ντόστανιτς

Η Λάρισα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς παραιτήθηκε από την τεχνική της ηγεσία εξαιτίας της απομάκρυνσης του μεταφραστή του από τον Αλέξη Κούγια! Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί έδιωξε από τον πάγκο τον Θοδωρή Σκύφτα θεωρώντας ότι ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει άπταιστα ελληνικά. Μάλιστα, ο Ντόστανιτς δεν πήγε καν στη συνέντευξη […]

Η Λάρισα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς παραιτήθηκε από την τεχνική της ηγεσία εξαιτίας της απομάκρυνσης του μεταφραστή του από τον Αλέξη Κούγια! Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί έδιωξε από τον πάγκο τον Θοδωρή Σκύφτα θεωρώντας ότι ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει άπταιστα ελληνικά.

Μάλιστα, ο Ντόστανιτς δεν πήγε καν στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, ενώ προηγουμένως αποχαιρέτισε τους παίκτες του.

Το πρόβλημα είχε αρχίσει μέρες πριν, όταν η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Σκύφτα με την λογική του ότι ο Σέρβος ξέρει καλά ελληνικά, οπότε δεν χρειάζεται στον πάγκο, ενώ ως βοηθό όρισε τον Μαρσέλο Τροΐζι. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον Ντόστανιτς ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Το μόνο που απομένει είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντόστανιτς μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Πιθανότατα ο Αλέξης Κούγιας να χρίσει πρώτο προπονητή τον Τροΐζι, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ