Χατζισαφί – «Είμαι μέλος του μεγαλύτερου κλαμπ στην Ελλάδα» (vid)

Χατζισαφί – «Είμαι μέλος του μεγαλύτερου κλαμπ στην Ελλάδα» (vid)

Ο Εχσάν Χατζισαφί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, ο Ιρανός άσος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα.

Ο 31χρονος μπακ τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνον να είναι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, ενώ σημείωσε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα μια θέση στο Champions League.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της ΑΕΚ και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο θέλω από την πλευρά μου την ομάδα της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Εχσάν Χατζισαφί στο AEKTV και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ελπίζω για την επόμενη χρονιά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ