«Ο Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για Ουάρντα»

«Ο Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για Ουάρντα»

Αιγυπτιακό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Αμρ Ουάρντα.

Το όνομα του Αμρ Ουάρντα δεν είναι νέο στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού. Κάθε φορά που ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός φεύγει από την Τούμπα, ο Παναθηναϊκός παρουσιαζόταν ως ενδιαφερόμενος.

Το σενάριο επαναλαμβάνεται, αλλά τώρα εκπορεύεται από τον αιγυπτιακό Τύπο. Ο οποίος ασχολήθηκε με τον Ουάρντα με αφορμή τη σύνδεση του με την Αλ Αχλί.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Ουάρντα τον πρότεινε στον πρόεδρο της Αλ Αχλί, Μαχμούντ Αλ Καντίμπ, αλλά η περίπτωση δεν ευοδώθηκε. Ο Αλ Καντίμπ απέρριψε τον Ουάρντα επειδή δεν του αρέσει ο χαρακτήρας του.

Την ίδια γνώμη με τον Αλ Καντίμπ φέρεται να έχουν και οι άλλοι παράγοντες της Αλ Αχλί, οι οποίοι συμφώνησαν με την απόρριψη του Ουάρντα.

«Ο Ουάρντα δεν συμμορφώνεται με τις αξίες που πρεσβεύει η Αλ Αχλί» φέρεται να συμφώνησαν οι διοικούντες.

Όμως, το αξιοσημείωτο για τον Παναθηναϊκό αρχίζει από εκείνο το σημείο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ουάρντα έχει προταθεί σε διάφορες ελληνικές ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, αφού ψάχνουν ένα ποιοτικό παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, στην πραγματικότητα μοιάζει δύσκολο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένας προπονητής ο οποίος δίνει μεγάλη σημασία στην προσωπικότητα κάθε ποδοσφαιριστή, να εγκρίνει την απόκτηση του Ουάρντα.

Γιατί η ιδιοσυγκρασία του Αιγύπτιου και τα πειθαρχικά παραπτώματα του σε κάθε ομάδα είναι γνωστά και δύσκολα ο Σέρβος θα έμπαινε στη διαδικασία της ειδικής διαχείρισης.

Επιπλέον, δεν είναι βέβαιο εάν ο ΠΑΟΚ θα παραχωρούσε τον Ουάρντα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή του, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ