Επαφές ΑΕΚ – Λανς για τον Μισλέν

Επαφές ΑΕΚ – Λανς για τον Μισλέν

Η Ενωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λανς για την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ, Κλεμάν Μισλέν.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η ΑΕΚ, με την Ενωση να είναι σε προχωρημένες επαφές με την Λανς για την απόκτηση του Κλεμάν Μισλέν.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει τον 24χρονο δεξιό μπακ (11/5/1997), που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Κλεμάν Μισλέν αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός. Πέρσι έπαιξε σε 28 παιχνίδια και είχε 4 γκολ, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπαιξε βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η Γαλλία.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στην Λανς από το 2019, όταν μετακόμισε ως ελεύθερος από την Τουλούζ, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 54 συμμετοχές, με 1 γκολ και 7 ασίστ. Ο Μισλέν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ και το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Με τους «βιολετί» έπαιξε συνολικά σε 21 ματς, ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε δοθεί ως δανεικός στην Αζαξιό, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό που έχει με την Λανς είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με την ΑΕΚ να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την γαλλική ομάδα. Είναι πολύ οι Κιτρινόμαυροι στην απόκτηση του 24χρονου, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ