Στο «σφυρί» ο Απόλλωνας Σμύρνης

Στο «σφυρί» ο Απόλλωνας Σμύρνης

Το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση γεγονός που ανάγκασε την οικογένεια Μονεμβασιώτη να παραχωρήσει τις μετοχές της, απευθύνοντας δημόσια έκκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε την σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αγωνιστικά βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη σε επτά αγώνες. Αυτό σε συνδυασμό με […]

Το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση γεγονός που ανάγκασε την οικογένεια Μονεμβασιώτη να παραχωρήσει τις μετοχές της, απευθύνοντας δημόσια έκκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε την σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αγωνιστικά βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη σε επτά αγώνες. Αυτό σε συνδυασμό με αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα όπως η πρόσληψη Κασναφέρη που ποτέ δεν έτυχε αποδοχής από τους φιλάθλους της ομάδας, έφερε την οικογένεια Μονεμβασιώτη που διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας στο απροχώρητο.

Με σχετική της ανακοίνωση λοιπόν η ΠΑΕ, γνωστοποιεί πως οι μετοχές της είναι πλέον υπό παραχώρηση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει την πρότασή του

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι υπό παραχώρηση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει για λεπτομέρειες με τα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι, 210-6300233).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ