Επιμένει η Τρουά για Σισέ – Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από οχτώ εκατομμύρια

Επιμένει η Τρουά για Σισέ – Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από οχτώ εκατομμύρια

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, η Τρουά παραμένει... ζεστή για τον Παπέ Αμπού Σισέ και ετοιμάζει νέα πρόταση.

Η παρουσία του Παπέ Αμπού Σισέ την περσινή σεζόν στη Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού ανέβασε την χρηματιστηριακή του αξία όσον αφορά τις γαλλικές ομάδες. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε ένα πολύ καλό αγωνιστικό εξάμηνο, ωστόσο η ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ αποδείχτηκε απαγορευτική για τη Σεντ Ετιέν.

Ο Σισέ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ήταν βασικός τόσο απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, όσο και κόντρα στη Λουντογκόρετς, με το ενδιαφέρον πάντως από τη Γαλλία να παραμένει. Και την Τρουά να θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Οι πρώτες κρούσεις προς την πλευρά του Ολυμπιακού, πάντως, δεν βρήκαν ανταπόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, η πρόταση της Τρουά δεν ξεπερνούσε τα εφτά εκατομμύρια, άρα συμφωνία δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Ωστόσο η Τρουά αναμένεται να επανέλθει. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Γαλλία, η Τρουά διατηρεί «ζεστό» το ενδιαφέρον της για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και σκοπεύει να φτάσει στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μπει σε διαπραγμάτευση με τους «ερυθρόλευκους».

Στη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αξιώνει δέκα εκατομμύρια ευρώ, αλλά τονίζουν πως αν το ποσό της Τρουά πλησιάσει στα 8,5 – 9 εκατομμύρια μπορεί να προκύψει deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ