Redstone : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποφέρουν, ελπίζουμε η υπομονή τους να ανταμειφθεί»

Redstone : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποφέρουν, ελπίζουμε η υπομονή τους να ανταμειφθεί»

Η Redstone αποτελεί μια από τις τρεις εταιρείες που συνεργάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έθεσαν ορισμένα ερωτήματα μέσω twitter τα οποία η εταιρεία και ο εκπρόσωπός της, Μαρκ Αλεξάντερ απάντησαν. Σε πρώτη φάση, ο Άγγλος ρωτήθηκε για τις πιθανότητες επιτυχίας του «Athens Alive OAKA» και απάντησε: «Ελπίζουμε, ας δούμε τι θα πει η Κυβέρνηση». Για […]

Η Redstone αποτελεί μια από τις τρεις εταιρείες που συνεργάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έθεσαν ορισμένα ερωτήματα μέσω twitter τα οποία η εταιρεία και ο εκπρόσωπός της, Μαρκ Αλεξάντερ απάντησαν.

Σε πρώτη φάση, ο Άγγλος ρωτήθηκε για τις πιθανότητες επιτυχίας του «Athens Alive OAKA» και απάντησε: «Ελπίζουμε, ας δούμε τι θα πει η Κυβέρνηση».

Για την προτεραιότητα που έχει τεθεί: »Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Το επόμενο βήμα μας είναι να σιγουρέψουμε ένα νέο σπίτι στο ΟΑΚΑ».

Αναφορικά με τον επίσημο λογαριασμό της Redstone, οι άνθρωποι που τον διαχειρίζονται εξήγησαν ότι το πρότζεκτ είναι περίπλοκο και απαιτεί τον συνδυασμό διάφορων παραγόντων: «Είναι ένα πρότζεκτ για το συγκρότημα και φυσικά θα πάρει χρόνο. Κινούμαστε γρήγορα, αλλά όλα χρειάζονται υπομονή και την υποστήριξη των οπαδών και την ανάμειξη την ιδιωτών και των δημοσίων επενδυτών, για να το κάνουμε στο σωστό χρόνο».

Η έκπληξη σημειώθηκε με την Redstone να χαρακτηρίζει εκπληκτικό το πάθος των οπαδών του Παναθηναϊκού και να υποστηρίζει πως θα τους ανταμείψει, αν της το επιτρέψει η Κυβέρνηση: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποφέρουν για καιρό και έχουν εκπληκτικό πάθος. Εάν η Κυβέρνηση μας δώσει την ευκαιρία να διασφαλίσουμε το μέλλον του, ελπίζουμε ότι η υπομονή των οπαδών θα ανταμειφθεί».

Τέλος, ένας χρήστης αστειεύτηκε ότι θα ήταν καλύτερα αν η εταιρία λεγόταν «Greenstone», με την εταιρία να αντιλαμβάνεται το πείραγμα και να απαντά: «Θα το μεταφέρουμε στο αφεντικό».

https://twitter.com/papantainous/status/972398662935605248

https://twitter.com/RedstoneAdvisor/status/972399903434596353

https://twitter.com/papantainous/status/972403932478758914

https://twitter.com/RedstoneAdvisor/status/972405519444037632

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ