Σοβαρή εξέλιξη με Καμαρά και Νάπολι

Σοβαρή εξέλιξη με Καμαρά και Νάπολι

Οι Ιταλοί αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά.

Το όνομα του Μαντί Καμαρά παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι, αλλά πλέον η υπόθεσή του έχει δυσκολέψει πολύ για τους Παρτενοπέι.

Οι Ιταλοί το βράδυ της Πέμπτης (5/8) έγραψαν για τον Αφρικανό μέσο και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς (1-1), για τον προκριματικό γύρο του Champions League. Στα ρεπορτάζ τους ανάφεραν ότι ο διεθνής χαφ ξεκίνησε βασικός απέναντι στους Βούλγαρους και ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα calcionapoli1926.it η οποία ειδικεύεται στα θέματα της Νάπολι, ανέφερε ότι η υπόθεση του Μαντί Καμαρά έχει δυσκολέψει πολύ για την ιταλική ομάδα, καθώς στο κόλπο για την απόκτηση του Αφρικανού έχουν μπει και γερμανικοί σύλλογοι. Το εν λόγω ρεπορτάζ μάλιστα τονίζει ότι οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τόσο εύκολα τον 24χρονο μέσο, ενώ οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι απέρριψαν την πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε η Νάπολι για τον χαφ από τη Γουϊνέα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά έχει παίξει στα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι πρωταθλητές Ελλάδας στα προκριματικά του Champions League. Στο πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αλλά δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Στο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς είχε το σουτ, που σταμάτησε στα σώματα, πριν ο Αγκιμπού Καμαρά στείλει την μπάλα στα δίχτυα της βουλγάρικης ομάδας για το 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ