Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ελίασον

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ελίασον

Η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον όμως οι απαιτήσεις της Νιμ είναι συγκεκριμένες.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν για τα δεξιά της άμυνας της, όμως δεν σταματάει εδώ, αφού θέλει να κλείσει άμεσα και την υπόθεση του εξτρέμ.

Ο παίκτης που είναι στην κορυφή της λίστας της Ένωσης είναι ο Νίκλας Ελίασον, παρά το γεγονός ότι οι δύο πρώτες προτάσεις στη Νιμ απορρίφθηκαν. Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή παρά τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, ενώ ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Σουηδό εξτρέμ.

Η Νιμ θέλει 2,5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους αλλά και ποσοστό μεταπώλησης, αλλά όσο δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα τότε η ΑΕΚ παραμένει στο «κόλπο».

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η γαλλική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ πως θα αξιολογήσει άλλες προτάσεις που τυχόν έρθουν για τον Ελίασον ως τις 15 Αυγούστου και σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι που να την καλύπτει πλήρως τότε θα έχει τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως στα μεγάλα συν για την Ένωση είναι ο ίδιος ο Ελίασον ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ