Ανακοίνωσε τον Μορέιρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε τον Μορέιρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την απόκτηση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ποδοσφαιριστή από την Γουινέα να γίνεται η όγδοη μεταγραφή της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, ο όγδοος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου από την Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ.

Ο Μορέιρα βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΣ. Στην καριέρα του έχει περάσει κυρίως από ομάδες της Β΄και Γ΄ κατηγορίας της Ολλανδίας.

Ο ΠΑΣ έχει αποκτήσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο τους Καραχάλιο, Καραγιάννη, Περέα, Σούλη, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Παναγιώτη Τριάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ahmad Mendes Moreira.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Feyernoord και έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων Excelsior, Groningen FC, Telstar, Kozakken Boys, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Γουινέας.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπόμονος που θα αγωνιστώ για 1η φορά εκτός της χώρας μου. Ήδη γνωρίστηκα με τους συμπαίχτες μου, το προπονητικό team και την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους οπαδούς μας. Ελπίζω να έχουμε υγεία και καλά αποτελέσματα στη σεζόν.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ