Ολυμπιακός – Εχουν δοθεί πάνω από 10.000 διαρκείας!

Ολυμπιακός – Εχουν δοθεί πάνω από 10.000 διαρκείας!

Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αγοράσει διαρκείας και έχουν πλέον εξασφαλισμένη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας.

Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη αγοράσει διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και έχουν πλέον εξασφαλισμένη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο στόχος των 10.000 διαρκείας επετεύχθη ένα μήνα από την ημέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων (5/7), ενώ το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινάει σε περίπου δύο εβδομάδες (21/8).

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους για την πειραϊκή ομάδα, ενώ ενισχύουν σημαντικά και τα ταμεία του Ερασιτέχνη, τα τμήματα του οποίου έχουν σχεδιαστεί για να συνεχίσουν να κυριαρχούν στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ