Μόρσεϊ και επίσημα στον Παναιτωλικό

Μόρσεϊ και επίσημα στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόναθαν Μόρσεϊ για τα επόμενο δύο χρόνια.

Ο Τζόναθαν Μόρσεϊ θα αγωνίζεται στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Τα «καναρίνια»  ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Σουηδού, ο οποίος παίζει κυρίως ως μεσοεπιθετικός αλλά και ως εξτρέμ.

Ο Μόρσεϊ βρισκόταν στο Αγρίνιο από χθες (5/8) και μετά τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναιτωλικό.

Ο Σουηδός ανήκε στην ιταλική Κιέβο Βερόνα, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου σε 16 εμφανίσεις, σημείωσε δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε σήμερα με τον Παναιτωλικό ο Τζόναθαν Μόρσεϊ (Jonathan Morsay). Γεννήθηκε στις 5.10.1997 στη Σουηδία και αγωνίστηκε στη Sundsvall και στη Brage. Μεταγράφηκε στην Chievo Verona και το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε με δανεισμό στη Dinamo Bucuresti.

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ