Λύση – έκπληξη για τον Ουάρντα και τον ΠΑΟΚ

Λύση – έκπληξη για τον Ουάρντα και τον ΠΑΟΚ

Οι Γάλλοι βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού την Τουλούζ.

Ο Αμρ Ουάρντα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν, με τον Αιγύπτιο να είναι πλέον αναγκασμένος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία ανέφεραν ότι η Γαλατάσαραϊ έχει στη λίστα της τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν έχει μετουσιώσει ακόμα σε πρόταση το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της.

Την Παρασκευή (6/8) υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για τον Αμρ Ουάρντα, αυτή τη φορά στην Γαλλία, τα οποία βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Αιγύπτιου την Τουλούζ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο εξωτερικό, ο άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της γαλλικής ομάδας, ενώ επισημαίνουν ότι η Τουλούζ θα μπορούσε να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμρ Ουάρντα ξεκίνησε προετοιμασία με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά το επεισόδιο που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού για παραμονή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ