ΑΕΚ – Θα έρθει ένας… Μισελέν για τον Μάνταλο;

ΑΕΚ – Θα έρθει ένας… Μισελέν για τον Μάνταλο;

Η ΑΕΚ κλείνει σιγά σιγά όλες τις «τρύπες» του ρόστερ, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις και πλέον το ερώτημα είναι ένα: Θα πάρει 8-10άρι;

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ «τρέχει» με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ρίξει όλο το βάρος της προσοχής του στο συγκεκριμένο κομμάτι αυτό το διάστημα και είναι λογικό, καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο να απασχολεί την ομάδα μέχρι και την ένραξη του πρωταθλήματος.

Έτσι φρόντισε η ίδια δηλαδή, από τη στιγμή που γνώρισε τον αποκλεισμό – σοκ από τη Βελέζ στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Και αφού δεν υπάρχει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, όλη η προσοχή στρέφεται αυτόματα στις μεταγραφές και στην προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Superleague (21-22/8).

Αν βοήθησε σε κάτι ο αποκλεισμός από την ομάδα της Βοσνίας, ήταν στο να γίνει άμεσα κατανοητό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πως υπάρχουν «τρύπες», οι οποίες σε περίπτωση που δεν κλείσουν, ο Δικέφαλος θα παρουσιάσει την ίδια απογοητευτική εικόνα με αυτή των προηγούμενων τριών χρόνων και κατ΄επέκταση τα ίδια αποτελέσματα.

Το ευρωπαϊκό κάζο λοιπόν έφερε εξελίξεις στην ΑΕΚ. Την Κυριακή (1/8) έγινε γνωστό πως οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Ντατσένκο δεν υπολογίζονται, με τον Πορτογάλο να ψάχνει ομάδα για να πάρει μεταγραφή και τον Ουκρανό να υποβιβάζεται στη Β’ ομάδα. Και όπως φαίνεται, θα έχουν και άλλοι την ίδια μοίρα με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση προχώρησε και σε δύο ακόμη προσθήκες. Το Σάββατο (2/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και την Πέμπτη (5/8) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλεμάν Μισελέν, που ήρθε να πάρει φανέλα βασικού για το δεξί άκρο των μετόπισθεν.

Πλέον, απέχουμε δύο εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος και το «Πάμε για 7 ενδεκαδάτες μεταγραφές», που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει γίνει πράξη: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Αραούχο. Διαφοερτική πεντάδα στην άμυνα, άλλος κόφτης και άλλος φορ.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια… καυτή υπόθεση στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, που πρέπει να διευθετηθεί. Και αυτή αφορά το 8-10άρι. Θέση στην οποία αγωνίζεται ο Πέτρος Μάνταλος εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια. Από τη σεζόν 2014/15, που η Ένωση βρισκόταν στη Β’ Εθνική, μέχρι σήμερα. Μια αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του Μιχάλη Μπακάκη. Για τον Μπακάκη όμως ήρθε ο Μισελέν. Για τον Μάνταλο;

Μήπως αφού είναι η χρονιά των ριζικών αλλαγών ήρθε η ώρα να αλλάξει κάτι και εκεί; Μόνο οι άνθρωποι του Δικεφάλου μπορούν να δώσουν απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση, με τις πράξεις τους μες τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά το αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει για βασική επιλογή κανέναν από τους Αλμπάνη και Τάνκοβιτς, οπότε η μεταγραφή ενός αριστερού εξτρέμ, που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού, θεωρείται δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ