Ο Μιραλάς σκόραρε έναν χρόνο μετά, 35 γκολ με τον Ολυμπιακό!

Ο Μιραλάς σκόραρε έναν χρόνο μετά, 35 γκολ με τον Ολυμπιακό!

Ο Κέβιν Μιραλάς κέρδισε το πέναλτι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, το εκτέλεσε εύστοχα και έσπασε την γκίνια του, που κρατούσε έναν χρόνο.

Σχεδόν δύο μήνες αφότου επέστρεψε στον Πειραιά, ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά από δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Βέλγος κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι με το οποίο οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 3-0 στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Βέλγο επιθετικού μετά τις 28 Μαρτίου 2017, όταν είχε σκοράρει (και πάλι με πέναλτι) στην εκτός έδρας φιλική ισοπαλία του Βελγίου με τη Ρωσία (3-3). Σε συλλογικό επίπεδο, τώρα, ο Βέλγος είδε δίχτυα μετά από ακριβώς έναν χρόνο. Καθώς πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Εβερτον στις 11/03/2017, στην εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Μπρόμιτς.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι το τέρμα του 30χρονου επιθετικού στα Περιβόλια ήταν το 35ο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε σύνολο 82 αγώνων και στις δύο περιόδους που φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών.

Δείτε το γκολ του Μιραλάς στα Περιβόλια

Και εδώ τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά
* ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Ρομαό)
* ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (Μάριν)
* ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (Σισέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ