Η Λας Πάλμας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον… αντι-Αραούχο

Η Λας Πάλμας έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον… αντι-Αραούχο

Η ισπανική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση απόκτησης του Φράνκο Σολδάνο. Τι ζήτησαν οι Πειραιώτες για να τον παραχωρήσουν και τα λεφτά της... ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιρικό δυναμικό που αριθμεί δεκάδες ποδοσφαιριστές. Όχι μόνο εκείνους που προπονούνται και αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Παίκτες που αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ποδοσφαιριστές χωρίς ποιότητα, χωρίς καλά χαρακτηριστικά ή χωρίς… ενδιαφέρον από την αγορά. Ειδικά στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο αυτό το τελευταίο δεν ισχύει καθόλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ημέρες και προπονείται καθημερινά στο Ρέντη, περιμένοντας να μάθει νεότερα για το μέλλον του. Με το ενδιαφέρον από συλλόγους να μην λείπει. Ενδιαφέρον που σε μία περίπτωση έγινε και επίσημη πρόταση. Με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να την απορρίπτει, χωρίς το θέμα να έχει κλείσει.

Ο Σολδάνο, λοιπόν, είναι μεταγραφικός στόχος της Λας Πάλμας. Της ομάδας που πούλησε τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Επί της ουσίας, οι Ισπανοί, με τα χρήματα που πήραν τον επιθετικό της Ενωσης, θέλουν να πάρουν τον Αργεντινό σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Με τη διαφορά πως η πρώτες προτάσεις δεν ικανοποίησαν τους Πειραιώτες. Για την ακρίβεια, απορρίφθηκαν ασυζητητί.

Η ισπανική ομάδα έχει βάλει στην κορυφή της λίστας της τον Σολδάνο και προσπάθησε να τον αποκτήσει χωρίς να πληρώσει τον Ολυμπιακό. Κάτι, βεβαίως, που δεν μπορεί να συμβεί. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο ποδοσφαιριστής τους έχει καλό όνομα στην αγορά, αλλά και ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, εντός και εκτός Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία κατάκτησε και το πρωτάθλημα.

Μπορεί με την Μπόκα να σκόραρε μόλις 5 γκολ (είχε και 2 ασίστ), αλλά φόρεσε τη φανέλα της σε συνολικά 51 παιχνίδια, αποτελώντας σταθερά μία από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου, καθώς θεωρείται σέντερ φορ που κάνει καλά όλες τις υπόλοιπες δουλειές στο γήπεδο. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες λήγει το 2023.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λας Πάλμας, τώρα, ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν αφήσει τον 26χρονο στράικερ ελεύθερο, ούτε μόνο με ποσοστό μεταπώλησης. Θέλει χρήματα για την αγορά και ποσοστό και αυτό έχει μεταφερθεί στους Ισπανούς. Οι οποίοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και το τελευταίο διάστημα παίζουν το παιχνίδι των καθυστερήσεων, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πιέσουν.

Ωστόσο, τέτοιου είδους πιέσεις δεν είναι εύκολο να επηρεάσουν τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν 1,5 εκατομμύριο συν μπόνους για τον Μεριά, δεν θα αφήσουν ένα κεφάλαιο όπως ο Σολδάνο να φύγει χωρίς κανένα κέρδος για την ομάδα. Και ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να «χρησιμοποιηθεί» σε μια σειρά από deals που μπορεί να θελήσουν να κάνουν οι Πειραιώτες, είτε στην Αργεντινή είτε στην Ευρώπη, με τον παίκτη να έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και να λογίζεται ως κοινοτικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ