ΑΕΚ – Επιμένει για Ελίασον, τρεις οι εναλλακτικές

ΑΕΚ – Επιμένει για Ελίασον, τρεις οι εναλλακτικές

Η ΑΕΚ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Νίκλας Ελίασον, όμως έχει «δουλέψει» άλλες τρεις περιπτώσεις αν δεν προχωρήσει του Σουηδού.

Η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός διεθνής μεσοεπιθετικός απασχολεί εδώ και αρκετές εβδομάδες την Ένωση, καθώς είναι η προτεραιότητας της και ο παίκτης που θέλει περισσότερο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ήδη δυο προτάσεις και έχει φάει «άκυρο», όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να πιέζει τη Νιμ για να τον παραχωρήσει. Ο ίδιος ο Ελίασον θέλει να φύγει από τη γαλλική ομάδα και είναι «σύμμαχος» των κιτρινόμαυρων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παρά την επιμονή του προέδρου της γαλλικής ομάδας πως ο Σουηδός άσος δεν πωλείται, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν ζητήσει υπομονή από την ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Από εκεί και πέρα ο Ελίασον αγωνίστηκε κανονικά στο ματς του Σαββάτου σαν αλλαγή για τη Νιμ και σκόραρε μάλιστα.

Βέβαια, είναι σημαντικό πως η ΑΕΚ μπορεί να θέλει τον Ελίασον αλλά εκτός αυτού υπάρχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, για τις οποίες μάλιστα έχουν γίνει επαφές, κι αν για κάποια υπάρχει συμφωνία πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ελίασον θα προχωρήσουν στη μεταγραφή. Τα ονόματα δεν έχουν κυκλοφορήσει προς το παρόν όμως είναι παίκτες από το πάνω ράφι και αυτή όπως αναφέρει το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ