Οριστικό – Αποχωρεί βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Οριστικό – Αποχωρεί βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αποτελεί παρελθόν σύμφωνα με τουρκικά μέσα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Γκιρεσουνσπόρ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Γιουνούς Σανκαρέ αποτελεί παρελθόν οριστικά από τον Παναθηναϊκό, καθώς αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Γκιρεσουνσπόρ.

Ο Παναθηναϊκός και η Γκιρεσουνσπόρ από τις προηγούμενες μέρες τα είχαν βρει σε όλα και το μόνο είχε απομείνει ήταν να συμφωνήσει και ο παίκτης ο οποίος ήταν εξ αρχής θετικός, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Μάλιστα ο Σανκαρέ τις προηγούμενες μέρες είχε ζητήσει και πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό για να μεταβεί στην Τουρκία και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία το «κεφάλαιο» Παναθηναϊκός κλείνει οριστικά στην καριέρα του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή με μόλις έξι μήνες παρουσίας στον Ελληνικό σύλλογο.

Από αυτή την συμφωνία ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει περίπου 350.000 ευρώ που είναι και το συμβόλαιο του παίκτη και μπορεί να τα διαθέσει για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή. Έτσι και αλλιώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολόγιζε στα πλάνα του και η αποδέσμευση του θα είναι σίγουρα μια οικονομική ανακούφιση για το «τριφύλλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ