ΑΕΚ – Πάει για 2+2 μεταγραφές

ΑΕΚ – Πάει για 2+2 μεταγραφές

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών, ενώ υπό προϋποθέσεις αυτοί μπορεί και να γίνουν συνολικά τέσσερις προσθήκες.

H AEK μπορεί να έχει στοχεύει αποκλειστικά στην απόκτηση εξτρέμ και πιο συγκεκριμένα του Νίκλας Ελίασον, όμως παράλληλα κοιτάζει για ενίσχυση και στη θέση του κεντρικού χαφ, ειδικά μετά τα κενά που διαπιστώθηκαν στα παιχνίδια με τη Βελέζ, όπου η Ένωση γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό.

Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν μετά το «αντίο» από την Ευρώπη θέλουν να κάνουν μεταγραφική ρελάνς. Μετά την απόκτηση του Μισελέν προτεραιότητα αποτελούν ο εξτρέμ και ο κεντρικός μέσος, με τους οποίους η ΑΕΚ είναι σε επαφή, χωρίς να κάνει γνωστά τα ονόματα τους.

Από εκεί και πέρα εκτός από τις δυο σίγουρες μεταγραφές που θα κάνει η ΑΕΚ που δεν είναι άλλη από τον εξτρέμ και τον κεντρικό μέσο, η Ένωση είναι πιθανό να προχωρήσει σε ακόμη δυο κινήσεις.

Επειδή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο μεταγραφικό παζάρι και επειδή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει υψηλές απαιτήσεις και θέλει και μεγαλύτερο ρόστερ δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί και για αριστερό μπακ αλλά και ακόμη έναν εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ