Τα παράπονα του Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

Τα παράπονα του Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν φανερά προβληματισμένος μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης για κάποια πράγματα που είδε στο παιχνίδι της ομάδας.

H AEK αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση όπου επικράτησε με 2-0, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μιλόγεβιτς είχε μια καλή ευκαιρία να τσεκάρει τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, τον Χατζισαφί και τον Μισελέν, ενώ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, για ορισμένους παίκτες και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Μπορεί η «Ένωση» να επικράτησε με 2-0, όμως ο Μιλόγεβιτς είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά από το πρώτο ημίχρονο, όταν και αγωνίστηκε μία ομάδα που είχε θεωρητικά τους «βασικούς». Τα παράπονα του Μιλόγεβιτς αφορούσαν συγκεκριμένους παίκτες αλλά για τη λειτουργία της ομάδας σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη διάθεσή τους τη σημερινή ημέρα για να ξεκουραστούν με το ρεπό που πήραν, ενώ οι Γαλανόπουλος, Μπακάκη, Μάνταλος και Αραούχο θα ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ