Έτσι θα παίξει στο Ράζγκραντ ο Ολυμπιακός

Έτσι θα παίξει στο Ράζγκραντ ο Ολυμπιακός

Ο Μαρτίνς επιμένει στον Τζολάκη και χρησιμοποιεί τους πιο έτοιμους σε μια… κανονική ενδεκάδα με 4-3-3

Ματς πρόκρισης στο Ράζγκραντ για τον Ολυμπιακό που γνωρίζει πως θα έχει μια δύσκολη αποστολή με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως να ποντάρει στα βαριά χαρτιά της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει οριστικά αποφασίσει να γυρίσει στο 4-3-3 ποντάροντας στην δυναμική που του βγάζει η «χημεία» της ομάδας που αναμένεται να αποτελείται μόνο από παλιούς!

Πολύ σημαντικό για τον Πορτογάλο τεχνικό το γεγονός ότι στον άξονα θα έχει την τριάδα Εμβιλά-Μπουχαλάκη-Καμαρά ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται, για πρώτη φορά φέτος βασικός, ο Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει για τους Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα παρότι ο Σωκράτης είναι καλύτερα. Θεωρεί πως ο Σενεγαλέζος αυτή την στιγμή είναι πιο έτοιμος για αυτό φαίνεται πως πάει στο δίδυμο με τον Σεμέδο.

Στα άκρα της επίθεσης δεν θα υπάρχει έκπληξη καθώς οι Μασούρας και Βαλμπουενά θα πάρουν φανέλα βασικού με τον Μαρτίνς να μην αλλάζει τελικά όπως όλα δείχνουν τερματοφύλακα.

Παρότι ο Βατσλίκ είναι έτοιμος με γεμάτες προπονήσεις πλέον με την ομάδα ο Μαρτίνς φαίνεται πως θα εμπιστευθεί για τέταρτο και πιο δύσκολο/κρίσιμο ματς τον νεαρό Τζολάκη.

Έτσι αν δεν προκύψει κάτι ή αν ο Μαρτίνς δεν… κρύβει κάτι για την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στην Λουντογκόρετς με τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ