Τι γίνεται με Μπακάκη στην ΑΕΚ

Τι γίνεται με Μπακάκη στην ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν φαίνεται πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αφού υπολογίζεται κανονικά από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν έφερε αρκετές φήμες και σενάρια γύρω από την περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη και το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ή αν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Παρά την έντονη φημολογία αλλά και το ενδιαφέρον της Γκόρνικ που όμως δεν προχώρησε δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αποχώρησης του Έλληνα μπακ-χαφ από την Ένωση.

Ο βασικός λόγος είναι πως κανείς στην ΠΑΕ δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει χωρίς η ομάδα να αποσπάσει ένα σημαντικό ποσό, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται πολλά χρόνια στον σύλλογο.

Το γεγονός ότι τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες με θλάση έκανε και την Γκόρνικ να κάνει πίσω για τον Έλληνα μπακ, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Εκτός από αυτά όμως και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θέλει να τον χάσει και τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν, παρά την απόκτηση του Μισελέν, ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ πολύ απλά για να προσφέρει το κάτι διαφορετικό που χρειαζόταν η ομάδα στα άκρα της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ