Πως θα πάρει ο ΠΑΟΚ επιπλέον 2 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Τζόλη

Πως θα πάρει ο ΠΑΟΚ επιπλέον 2 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Νόριτς και ο ΠΑΟΚ εκτός από τα 11 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία του, μπορεί μέσω μπόνους να προσθέσει ακόμη 2 εκατ. ευρώ.

O ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τη Νόριτς για την πώληση του Χρήστου Τζόλη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. O Δικέφαλος του βορρά είχε συζητήσεις και επαφές με την αγγλική ομάδα τις τελευταίες μέρες και τελικά οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία που θα φέρει στους ασπρόμαυρους ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Συγκεκριμένα, εφόσον ολοκληρωθούν τα τυπικά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρχει και μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης του Τζόλη από τη Νόριτς που φτάνει το 17,5% και ανάλογα την επόμενη πώληση του Έλληνα διεθνή εξτρέμ μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα σημαντικό ποσό. Από εκεί και πέρα όμως όσον αφορά το έξτρα ποσό, τα μπόνους αφορούν στόχους όπως η παραμονή της αγγλικής ομάδας στην Premier League αλλά και ο αριθμός των συμμετοχών του παίκτη με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ο Τζόλης θα ταξιδέψει σήμερα, Τρίτη, στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιό του που προβλέπει πολύ υψηλές αποδοχές και πιθανότατα αύριο θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του νεαρού Έλληνα στα καναρίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ