O Νταβίντ Κόστα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού (vid)

O Νταβίντ Κόστα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού (vid)

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικός, Νταβίντ Κόστα, από τη Λανς.

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι. Και χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση τόσο στον άξονα, όσο και στο πλάι προκειμένου να εμφανιστεί διαφορετικός στα επίσημα παιχνίδια, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στα φιλικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να αναζητεί ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία ένας από τους «πράσινους» στόχους είναι ο Νταβίντ Κόστα της Λανς.

Ο 20χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το 2024 και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο.

Ο Κόστα έκανε πέρσι εφτά συμμετοχές στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λανς, τις περισσότερες ως αλλαγή, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στο αριστερό άκρο της επίθεσης στο 4-3-3.

Σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό της Λανς με αντίπαλο την Ουντινέζε, στο οποίο οι Γάλλοι επικράτησαν με 4-1 και όπως αναφέρεται στη Γαλλία η Λανς αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, αφού δύσκολα θα βρει ευκαιρίες και τη φετινή σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ