Κλήθηκε στην Εθνική Συρίας ο Ραχμάν Ουές

Κλήθηκε στην Εθνική Συρίας ο Ραχμάν Ουές

Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο Ραχμάν Ουές του ΟΦΗ για τα παιχνίδια στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ ο νεαρός μπακ αναμένεται να βρεθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας από τις 21 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου για για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η Συρία αναμένεται να δώσει δύο παιχνίδια σε αυτό το διάστημα το ένα με το Ιράν στις (2/9) και το επόμενο με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις (7/9).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ραχμάν Ουές να χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια στην superleague με τον ΟΦΗ απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραχμάν Ουές έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδος U21 έχοντας παίξει σε πέντε παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Abdul Rahman Weiss.

O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9).

Να σημειωθεί ότι ο Abdul Weiss, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Εθνική U21 της Ελλάδας, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Συρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ