Παναθηναϊκός – «Ναι» από την Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ

Η Τιμάο έχει δύο λόγους για να συναινέσει στον δανεισμό του 23χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Θετική στην προοπτική να παραχωρήσει τον Ματέους Βιτάλ με δανεισμό στον Παναθηναϊκό, είναι η Κορίνθιανς! Την πληροφορία μεταφέρει η ιστοσελίδα «lance.com.br», η οποία υποστηρίζει ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κορίνθιανς έχει δύο λόγους για να συναινέσει στην παραχώρηση του Βιτάλ. Ο πρώτος είναι πως προσπαθεί να εξοικονομήσει 15 εκατομμύρια ευρώ από τις αμοιβές του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Παναθηναϊκός δέχεται να καλύψει τις φετινές αποδοχές του Βιτάλ.

Κατά δεύτερον, οι παράγοντες της Κορίνθιανς πιστεύουν ότι ο Βιτάλ θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την απόδοση του στον Παναθηναϊκό και θα προσελκύσει ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες θα αγοράσουν τα δικαιώματα του.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως και ο Βιτάλ δεν έχει αντίρρηση να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αντιμετωπίζει το Τριφύλλι ως την… πύλη εισόδου για τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πάντως, όντως ο Βιτάλ είναι από τους παίκτες που αναγράφονται στη short-list του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και περνάει από το μικροσκόπιο του Σέρβου προπονητή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από