ESPN – «Προσέγγισε τον Αντούνα ο Ολυμπιακός» (vid)

ESPN – «Προσέγγισε τον Αντούνα ο Ολυμπιακός» (vid)

Σύμφωνα με το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό διεθνή εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα.

Μεξικανό διεθνή φέρεται να στοχεύει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επίθεσης του, σύμφωνα με το ESPN. Η κορυφαία ειδησεογραφική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον 23χρονο εξτρέμ, Ούριελ Αντούνα, ο οποίος διέπρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ολυμπιακή ομάδα του Μεξικό.

Ο Αντούνα ανήκει στη Τσίβας Γουαλαδαχάρα και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, αλλά με τις εμφανίσεις του μοιάζει δύσκολο να μείνει και άλλο.

Το ESPN αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον, όπως και ομάδες από την Αγγλία και το Βέλγιο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ επικαλείται «πηγές» στο περιβάλλον του Αντούνα και αναφέρει πως άλλη ευρωπαϊκή ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει σοβαρή πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ.

Όμως, η Τσίβας ακόμα δεν έχει λάβει κάτι επίσημο και περιμένει τον ατζέντη του Αντούνα, για να την ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Αντούνα έχει πρωτίστως στο μυαλό του να στεφθεί πρωταθλητής στο Μεξικό με την Τσίβας, όμως έχει αρχίσει να τον εξιτάρει η ιδέα να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Αντούνα ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έφτασε μέχρι τις «ρεζέρβες». Η εμπειρία του στη Γηραιά Ήπειρο αφορά σχετίζεται με τη Γκρόνιγκεν, στην οποία έπαιξε δανεικός και κατέγραψε 22 συμμετοχές.

Ο Αντούνα αγωνίστηκε στο MLS στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 34 παιχνίδια, ενώ πλέον είναι βασικός στην Τσίβας, με την οποία έχει σκοράρει 6 τέρματα και έχει μοιράσει 9 ασίστ σε 21 αναμετρήσεις.

Ο Αντούνα ενσωματώθηκε πριν δύο μέρες στις προπονήσεις της Τσίβας και θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες, για να συζητήσει την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή. Ο προπονητής του τον υπολογίζει, η Τσίβας διεκδικεί τον τίτλο, αλλά η Ευρώπη είναι μεγάλο δέλεαρ για τον 23χρονο Μεξικανό.

Ειδικά μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους ο Αντούνα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την αξία τους χάρη στην απόδοση τους στο τουρνουά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ