«Βλέπει» Γκαγιέντι η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Ελίασον (vid)

«Βλέπει» Γκαγιέντι η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Ελίασον (vid)

Ακόμη ένας Ιρανός στο στόχαστρο της ΑΕΚ η οποία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μεχντί Γκαγιέντι για τα άκρα της επίθεσης. Στάση αναμονής για Ελίασον.

Ιρανική παροικία πάει να δημιουργήσει η ΑΕΚ καθώς μετά τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσχάν Χατζισαφί, φαίνεται πως εξετάζει και την περίπτωση του Μεχντί Γκαγιέντι για τα άκρα της επίθεσης.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο 22χρονος άσος είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης η οποία έχει έρθει μάλιστα σε επαφή με την Εστεγκλάλ στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και αξιώνει πάνω από δύο εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν σχετίζεται με εκείνη του Νίκλας Ελίασον αλλά αν προχωρήσει θα αποτελέσει μια έξτρα λύση. Τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα του καθιστούν πολύ δύσκολη την απόκτηση του Ιρανού άσου αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα αν βοηθήσει και ο ίδιος.

Όσον αφορά τώρα τον Ελίασον, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι και το Σαββατοκύριακο την απάντηση της Νιμ στην τελευταία της πρόταση (σ.σ δύο εκατ. ευρώ) ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει να προχωρούν και τις εναλλακτικές τους σε περίπτωση που δεν εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ