Ολυμπιακός – Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός – Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Άμεσα εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα καθώς είχε συνάντηση με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Όλα αυτά λίγες ώρες μόλις μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με την ομάδα να μην παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε σε όλους τους τομείς, ξέχωρα από τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στα τέλη Ιουλίου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι ευχαριστημένος από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα για αυτό και βγαίνει μπροστά για να αλλάξει άμεσα η κατάσταση και πρωτίστως να έρθει μέσα από τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι δεδομένο πως άμεσα θα δρομολογηθούν σε όλους τους τομείς εξελίξεις ώστε η ομάδα να μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού, να δείξει ξανά καλή εικόνα και βεβαίως να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ