Η Γκεζτεπέ ενδιαφέρεται ξανά για τον Καμπετσή

Η Γκεζτεπέ ενδιαφέρεται ξανά για τον Καμπετσή

Η Γκεζτεπέ έχει εκφράσει ξανά το ενδιαφέρον της για τον Αργύρη Καμπετσή, καθώς στοχεύει να κλείσει γρήγορα της μεταγραφικές της εκκρεμότητες.

Η Γκετζτεπέ έχει εκφράσει ξανά το ενδιαφέρον της για τον Αργύρη Καμπετσή, και έχει στόχο να τον εντάξει στο ρόστερ της για την νέα σεζόν.

Μάλιστα είχε προσπαθήσει ξανά και τον περασμένο Μάιο να τον κάνει δικό της, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε λίγο πριν ολοκληρωθεί.

Εκτός από τον Καμπετσή η τούρκικη ομάδα εξετάζει και την περίπτωση του Φερνάντες, καθώς θέλουν σύντομα να ολοκληρώσουν το ρόστερ και να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Χιλιανός αγωνιζόταν στην Μπασάκσεχιρ και πλέον είναι ελεύθερος και έχει και καλή γνώση του τουρκικού πρωταθλήματος.

Βέβαια η Γκετζτεπέ έχει ως εναλλακτική λύση τον Αργυρή Καμπετσή, καθώς από τον περασμένο Μάιο ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Όπως όλα δείχνουν έχει σκοπό και πάλι να κάνει την κίνηση της για τον Έλληνα επιθετικό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ