Super League… το μεγαλείο σου – Στο παρά πέντε πάει η απόφαση για το πρωτάθλημα

Super League… το μεγαλείο σου – Στο παρά πέντε πάει η απόφαση για το πρωτάθλημα

Δεν υπήρχε απαρτία στη Γενική Συνέλευση της Super League και όλα δείχνουν ότι την ερχομένη Τρίτη (17/8) θα παρθεί η απόφαση για την έναρξη ή μη του πρωταθλήματος. Αν και όλα δείχνουν αναβολή της πρεμιέρας...

Στον «αέρα» βρίσκεται για ακόμη μία φορά η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Στη Γενική Συνέλευση της Super League η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00, δεν υπήρξε απαρτία καθώς έλειπαν πέντε ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βγει απόφαση.

Το ένα θέμα της συνέλευσης θυμίζουμε πως ήταν η υπερψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος η οποία απαιτεί τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή τις 11 ομάδες της κατηγορίας. Ενώ μείζον ζήτημα είναι και αυτό με την κεντρική διαχείριση στο οποίο επίσης δεν έχει βρεθεί λύση.

Πλέον ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση, για την ερχόμενη Τρίτη (17/8) με τα δεδομένα πλέον να μην είναι υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος στις 21-22 Αυγούστου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Και αυτό γιατί αν η προκήρυξη δεν εγκριθεί την Τρίτη (17/8), οι ώρες δεν θα βγαίνουν για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 21 Αυγούστου.

Το άρθρο 22 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρο αναφέρει ότι… «Η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ 96 ωρών για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πριν την ημέρα διεξαγωγής τους, του προγράμματος των συναντήσεων που καταρτίζεται ύστερα από δημόσια κλήρωση. Ως κοινοποίηση του προγράμματος των αγώνων για τα μέλη των επαγγελματικών Ενώσεων, θεωρείται και η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας».

Θυμίζουμε πως την Τρίτη θα χρειαστεί τα 3/4 να ψηφίσουν υπέρ ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ αν δεν συμβεί αυτό τότε την Πέμπτη θα χρειάζεται απλή πλειοψηφία. Όλα δείχνουν λοιπόν αναβολή της πρεμιέρας έως ότου βρεθεί άκρη με τα τηλεοπτικά και τις ομάδες που ταλαιπωρούν για άλλη μια φορά το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ