Πίριτς – «Τα media σταύρωσαν την ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ»

Πίριτς – «Τα media σταύρωσαν την ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ»

Ο Βόσνιος τερματοφύλακας του Ατρόμητου μίλησε για την πρόκριση της Βελέζ επί της ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει φέτος η ομάδα του.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportsport.ba» παραχώρησε ο νέος τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Κενάν Πίριτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Βελέζ αλλά και τους στόχους της ομάδας του για τη φετινή σεζόν.

Όσα είπε ο Πίριτς:

Για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο:

«Όταν επικοινώνησαν μαζί μου και μου παρουσίασαν το πλάνο, διαπίστωσα ότι είναι σοβαροί άνθρωποι και το κλαμπ υγιές. Όταν έφτασα για να υπογράψω συμβόλαιο, πείστηκα από τα λόγια τους. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά, ενώ και οι συνθήκες προετοιμασίας είναι καλές. Υπάρχει ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας».

Για τους προσωπικούς του στόχους και αυτούς του Ατρόμητου:

«Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, δηλαδή η είσοδος στα πλέι οφ μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων. Θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα να το πετύχουμε. Υπάρχουν πολύ νέοι ποδοσφαιριστές και είμαστε αισιόδοξοι. Προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι σε φόρμα το συντομότερο δυνατό. Πιστεύω στην ποιότητά μου και θέλω να δείξω στους ανθρώπους που με έφεραν ότι δεν έκαναν λάθος».

Για τις δύο ήττες στο τουρνουά του Βόλου:

«Παίξαμε δύο αγώνες και δυστυχώς ηττηθήκαμε και στους δύο. Ωστόσο, μιλάμε για αγώνες προετοιμασίας και αυτές οι ήττες είναι ευπρόσδεκτες. Εντοπίζουμε τα λάθη που κάνουμε εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινά σε 10 ημέρες. Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι στη Μάριμπορ ήταν εκτός πλάνων γιατί δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο και πώς αισθανόταν:

«Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο πράγματα. Είναι διαφορετικό. Τώρα γνωρίζω ότι είμαι στο πλάνο. Ξέρω ότι θα με χρησιμοποιήσουν, τη στιγμή που στη Μάριμπορ συνέβαινε το αντίθετο. Με έβγαλαν εκτός, αλλά αυτό το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν, σίγουρα, μια εμπειρία από την οποία κάτι έμαθα».

Για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας:

«Δεν είναι εύκολο να το βλέπεις όλο αυτό, μου χάλασε την εντύπωση. Ευτυχώς τώρα το έχουν ελέγξει. Έβρεξε… Επηρέασε περισσότερο την Αττική, αλλά ο χώρος όπου προπονούμαστε και αυτός που μένω δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Ο… γορίλας ήταν στα βουνά, ο ουρανός δεν ήταν ορατός από τον καπνό. Ανέβηκε η θερμοκρασία από τις φλόγες. Δόξα τω Θεώ τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για τη γλώσσα που μιλάνε στα αποδυτήρια:

«Οι κύριες γλώσσες στην προπόνηση είναι τα ισπανικά και τα αγγλικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Τα ελληνικά είναι δύσκολα, αλλά θα κάνω το καλύτερο για να μάθω. Υπάρχει χρόνος».

Για τον τόπο διαμονής του:

«Ήμουν σε ξενοδοχείο. Προετοιμαζόμασταν 15 ημέρες στην Ισπανία και μετά πήγαμε στον Βόλο. Βρήκα ένα διαμέρισμα και αυτές τις ημέρες θα μετακομίσω».

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Βελέζ:

«Ειλικρινά, κανείς στην Ελλάδα δεν περίμενε να περάσει η Βελέζ. Παρακολούθησα το δεύτερο παιχνίδι στο ξενοδοχείο. Πανηγύρισα για τη Βελέζ, τη στιγμή που οι περισσότεροι συμπαίκτες μου ήταν με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ μπήκε χαλαρά και… σοκαρίστηκε. Τα media τους… σταύρωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ