Ολυμπιακός – Προ των πυλών ο Ρόνι Λόπες!

Ολυμπιακός – Προ των πυλών ο Ρόνι Λόπες!

Το deal για τον Λόπες της Σεβίλλης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όπως υποστηρίζουν και στην Ισπανία. Με τις πληροφορίες πλέον να μιλούν για συμφωνία και τον Πορτογάλο να προβάρει τα ερυθρόλευκα!

Το deal για τον Ρόνι Λόπες είναι έτοιμο να κλείσει, αν δεν έχει ήδη κλείσει. Ο Ολυμπιακός άλλωστε παλεύει εδώ και καιρό την υπόθεση Δίνει «μάχη» ώστε να προσθέσει έναν ακόμη σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Εδώ και μέρες άλλωστε οι πρωταθλητές έχουν ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με την Σεβίλλη και τον 26χρονο μεσοεπιθετικό για να μπορέσουν να πετύχουν το deal.

Για να φέρουν τον σπουδαίο Πορτογάλο στην Ελλάδα βάζοντας στη «μηχανή» τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και με την ποιότητα του να προσφέρει στη δημιουργία του παιχνιδιού. Τομέα που είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση.

Μπορεί λοιπόν τα πάντα αυτή την στιγμή να κινούνται γύρω από το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας όμως αυτό δεν σημαίνει πως το μεταγραφικό μέτωπο μένει πίσω. Χαρακτηριστικά και σήμερα τα δημοσιεύματα στην Ισπανία με ένα tweet να αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις είναι έντονες με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να πάρει με οψιόν αγοράς τον Λόπες. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Ισπανοί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους όπως φαίνεται ότι κάνουν τόσο για την κάλυψη του συμβολαίου του Λόπες όσο και για το ενοίκιο.

Ο Ολυμπιακός συνάμα πόνταρε και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που δείχνει θετικότατος στην προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι σε επικοινωνία μαζί του όπως είχε κάνει άλλωστε και στην περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, που παρεμπιπτόντως μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.

Η υπόθεση του Λόπες αλλά και του αριστερού μπακ είναι αυτή την στιγμή οι βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού που είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας και ισχυροποίησης του ρόστερ ώστε να συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα και να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στην Ευρώπη.

Και όπου Ευρώπη, το Γιουρόπα Λιγκ καθώς είναι απαραίτητη η πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τα ματς να είναι σημαντικά για όλους. Με τον Ρόνι Λόπες να είναι πλέον προ των πυλών για τον Ολυμπιακό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ