Ρόνι Λόπες – «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Ρόνι Λόπες – «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς και ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Ρόνι Λόπες είναι εδώ, έτοιμος να μπει κατευθείαν στα «βαθιά» και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με την ποιότητα του στον Ολυμπιακό. Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος». Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν Μαρτίνς και ομάδα και έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπο του.

Ο Ολυμπιακός έχει ποντάρει πολλά στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό που ήρθε για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι την ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, ελπίζω να πετύχω πολλά με την ομάδα μου, ο προπονητής και η ομάδα μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για την ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόνι Λόπες που όταν ρωτήθηκε αν είναι αγωνιστικά έτοιμος να προσφέρει άμεσα ήταν ξεκάθαρος.

«Είμαι έτοιμος, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα» τόνισε ο Ρόνι Λόπες που θα ακολουθήσει την κλασική διαδικασία με τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ