Άρης – Φιλικό με ΠΑΣ σε περίπτωση αναβολής, τι γίνεται με Φαμπιάνο και Γκάμα

Άρης – Φιλικό με ΠΑΣ σε περίπτωση αναβολής, τι γίνεται με Φαμπιάνο και Γκάμα

Φιλικό με τον Πας Γιάννινα αναμένεται να δώσει ο Άρης εφόσον αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για τους τραυματισμούς των Φαμπιάνο και Γκάμα

Με την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος να μοιάζει αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο, ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης φιλικού αγώνα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν προγραμματίσει την ερχόμενη φιλική αναμέτρηση για το επόμενο Σάββατο (21/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως όλα δείχνουν ο αντίπαλος αναμένεται να είναι ο Πας Γιάννινα μιας και οι ιθύνοντες των δύο ομάδων έχουν έρθει σε μια πρώτη επικοινωνία.

Βέβαια, όλα θα κριθούν από τις επόμενες εξελίξεις όσον αφορά την τύχη της πρεμιέρας της Superleague.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Άρη αναμένουν εξελίξεις για την κατάσταση των Φαμπιάνο και Μπρούνο Γκάμα οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το φιλικό με τον Βόλο.

Παρόλα αυτά, αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν τίθεται λόγος ανησυχίας στις τάξεις της ομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν εξετάσεις ενώ έβγαλαν μέρος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης και σίγουρα μια ενδεχόμενη αναβολή πρωταθλήματος θα συμβάλλει θετικά στη βελτίωση της κατάστασή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ