Θύρα 13 : «Μονόδρομος η Νέμεσις»

Θύρα 13 : «Μονόδρομος η Νέμεσις»

Επίθεση της Θ13 στον Αλαφούζο για τις ανακοινώσεις με πολιτική χροιά, αιχμές για τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη κι αποθέωση για Ουζουνίδη.

Η Θύρα13 δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι η ΠΑΕ στις δύο τελευταίες ανακοινώσεις έδωσε πολιτική χροιά. Γι’ αυτό και με ανακοίνωση που εξέδωσε επιτέθηκε στον Αλαφούζο και έκλεισε με μία φράση ανάλογη με το τιτίβισμά του για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις. Είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας… Είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του ΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την ΠΑΕ Ολυμπιακός- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας…

Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και Όχι την εταιρία που γράφετε στις δικές σας ανακοινώσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε υπεύθυνου επικοινωνίας. ΩΣ ΕΔΩ… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

Υ.Γ. ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ