Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης : Παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης : Παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

Προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στις 6 Μαρτίου, οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΕΡΤ-3 επί της Λεωφόρου Στρατού με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του Δικεφάλου για το χτύπημα στον Όσκαρ Γκαρθία, παρέδωσαν ψήφισμα και πέταξαν φέιγ βολάν για ΣΥΡΙΖΑ- Νέα Δημοκρατία.

Ακολούθως, το Τρίτο κανάλι της Δημόσιας τηλεόρασης προέβη σε μια πρωτοφανή κίνηση, διακόπτοντας το πρόγραμμά του για να μεταδώσει το ψήφισμα-ανακοίνωση των οπαδών.

Με αφορμή το συμβάν αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας στην έγγραφη παραγγελία του να ληφθούν καταθέσεις μαρτύρων, να επισυναφθεί το σχετικό ψηφιακό υλικό και να γίνει κάθε άλλη αναγκαία ενέργεια για τον προσδιορισμό των δραστών.

Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της παράνομης βίας και της διατάραξης κοινής ειρήνης και την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ