Ατρόμητος – Στην Εθνική Βοσνίας ο Πίριτς

Ατρόμητος – Στην Εθνική Βοσνίας ο Πίριτς

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Κέναν Πίριτς κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας για τα προκριματικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το παγκόσμιο κύπελλο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας κάλεσε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Κέναν Πίριτς για τα προκριματικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.

Ο 27χρονος γκολκίπερ υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις της Εθνικής Βοσνίας με την Γαλλία και το Καζακστάν  για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Κουβέιτ. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας από το 2018 και μετά έχει πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Επιπλέον, στην εθνική ομάδα των Νέων της Ελλάδας κλήθηκαν οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:  

«Διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Κέναν Πίριτς, καθώς κλήθηκε για ακόμα μία φορά στην εθνική ομάδας της Βοσνίας, αποτελώντας σταθερό μέλος στις επιλογές του προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Βόσνιων από τις 30 Αυγούστου και υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στην εθνική Γαλλίας (1/9) στο Στρασβούργο και με την εθνική Καζακστάν (7/9) στη Ζένιτσα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Κουβέιτ (4/9), επίσης στη Ζένιτσα.

Επιπλέον, στην Εθνική Ομάδα Νέων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Αναστάσιο Θέο κλήθηκαν οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ