Γραμμένος : Έτοιμος να παραιτηθεί

Γραμμένος : Έτοιμος να παραιτηθεί

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μετά τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βλέποντας όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά και όσα συμβαίνουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σκέφτεται σοβαρά να δηλώσει παραίτηση από τη θέση του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι σε καλή κατάσταση με όσα λέγονται και γράφονται μετά το ντέρμπι και την ένοπλη είσοδο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη και δέχεται πιέσεις από παντού. Επίσης το γεγονός πως η ΕΠΟ ουσιαστικά δεν πήρε θέση για τα όσα έγιναν και με μια λιτή και τυπική τοποθέτηση απλά σχολίασε το ματς της Τούμπας έφερε τον Βαγγέλη Γραμμένο σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας έχει σκεφτεί, πιθανώς και εκφράσει την πρόθεση, να παραιτηθεί από το πόστο του. Δεν το έχει κάνει πράξη ακόμη και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει πάντως, θεωρώντας πως έγινε ένας μεγάλος αγώνας για να υπάρξει αλλαγή στην ΕΠΟ και μια αποχώρησή του θα αποτελούσε πισωγύρισμα σε προηγούμενες καταστάσεις. Για αυτό το λόγο αν και είναι έτοιμος να δηλώσει παραίτηση δεν το έχει κάνει, καθώς εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, θετικά και αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ