Παναθηναϊκός : Κινήσεις για αδειοδότηση

Παναθηναϊκός : Κινήσεις για αδειοδότηση

Τις πρώτες του κινήσεις καταστρώνει ο Παναθηναϊκός για το θέμα της αδειοδότησης που αναμένεται να έχει συνάντηση με τον επικεφαλή της διαδικασίας αυτής, Γιώργο Δημητρίου.

Η εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και για αυτό οι πράσινοι κινούν τις πρώτες διαδικασίες για να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα.

Για αυτό το λόγο στο τριφύλλι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να συναντηθούν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, με τον επικεφαλή του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο Δημητρίου έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη του τριφυλλιού για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του φακέλου. Έτσι στον Παναθηναϊκό καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να διευθετήσουν κάθε εκκρεμότητα, καθώς γνωρίζουν ότι ο Δημητρίου είναι τυπικός ως προς τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι γνωρίζουν πως οι περιπτώσεις που μπορούν να τους βάλουν σε περισσότερους μπελάδες είναι εκείνες των Τοτσέ, Βέμερ, Λέτο και Εσιέν που παραμένουν ακόμα ανοιχτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ