Κάποιος να μαζέψει τον Λούμπος Μίχελ

Κάποιος να μαζέψει τον Λούμπος Μίχελ

Τι κοινό έχουν ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Δημήτρης Στυλιαράς, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ο Δημήτρης Θάνος και ο Γιώργος Κομίνης; Τις απειλές… εξυγίανσης του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ της εξυγίανσης έχει το κουμπούρι του Ιβάν Σαββίδη αλλά και τις απειλές του Λούμπος Μίχελ!

Και αν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο πολύ ακραίες καταστάσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον τεχνικό διευθυντή του «δικέφαλου» που έχει ξεφύγει κυριολεκτικά τα δύο τελευταία χρόνια, απειλώντας διαιτητές και παράγοντες ομάδων.

Αν δεν το πιστεύεται, ρωτήστε Γιώργο Χριστοβασίλη, τον Δημήτρη Στυλιαρά, τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, τον Δημήτρη Θάνο και τον Γιώργο Κομίνη. Θα σας διαφωτίσουν.

Το ίδιο θα κάνουν και οι αθλητικοί δικαστές της Super League Σπυρίδων Καποδίστριας και Μαρία Σκολαρικη. Τρεις φορές έχουν τιμωρήσει τον πρώην διεθνή ρέφερι, μία την είχε γλιτώσει και τώρα θα καθίσει στο σκαμνί για πέμπτη φορά.

Μυαλό δεν δείχνει να βάζει πάντως, οπότε ας τον μαζέψει κάποιος.

  1. Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2017, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-1.

Για το πρωτάθλημα της Super League το παιχνίδι μόλις έχει τελειώσει. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο Λούμπος Μίχελ… «εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων και αφού είδε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ  Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, να έχει εισέλθει στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να επιχειρεί να απευθυνθεί με ένταση στον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βλάντιμιρ Ίβιτς, απευθύνθηκε προς αυτόν (Χριστοβασίλη) με την εξυβριστική φράση «Who is this guy; Fuck you bastard»». Είπατε τίποτα;

Ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι πάντως, είχε απαλλαχθεί επειδή είχε κληθεί σε απολογία για μεμονωμένο επεισόδιο στα αποδυτήρια για το οποίο μία ΠΑΕ μπορεί να τιμωρηθεί μόνο εξαιτίας συμπεριφοράς των φιλάθλων της.

Ως μέλος διοικητικού συμβουλίου μάλιστα, δεν λογίζονταν ως αξιωματούχους ομάδας άρα δεν μπορούσε να τιμωρηθεί με το σχετικό άρθρο του πειθαρχικού κώδικα, ούτε για δυσφήμηση ποδοσφαίρου επειδή το περιστατικό είχε γίνει στα αποδυτήρια «και δεν προκάλεσε εν προκειμένω αίσθημα αποστροφής και απαξίωσης προς το φίλαθλο κοινό και την εν γένει κοινή γνώμη».

  1. Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0.

Ο ΠΑΟΚ με την ψυχή στο στόμα νικάει τον Πανιώνιο με γκολ στις καθυστερήσεις του Πέλκα ο οποίος αποβάλλεται επειδή πιάνει τα γεννητικά του όργανα και φωνάζει «πάρτε τα τώρα» ενώ στη συνέχεια βγάζει τη φανέλα του.

Ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιαράς τον αποβάλλει με υπόδειξη του 4ου Θανάση Τζήλου προκαλώντας το (εκτός των ορίων) ξέσπασμα του Λούμπος Μίχελ. «Μετά τη λήξη του αγώνος κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια, κατευθύνθηκε διαμαρτυρόμενος με έντονο τρόπο προς το μέρος μας ο κύριος Λούμπος Μίχελ λέγοντας μας τα εξής fucking bastards».

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο για να τον αθωώσει υποστηρίζοντας ότι… «δεν είπε «bastards», είπε «bungler» (σ.σ. ατζαμής, αδαής,  άσχετος). Ήταν παραπληροφορημένος για την αποβολή του Πέλκα. Του είπαν ότι τον απέβαλε επειδή σήκωσε την φανέλα» είχε πει ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της συμπρωτεύουσας.

Ο αθλητικός δικαστής δεν πείστηκε και επιβάλλει στον Μίχελ πρόστιμο 1.500 ευρώ και 20 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενώ στον ΠΑΟΚ πρόστιμο 1.000 ευρώ.

  1. Σάββατο 6 Μαϊου 2017, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1

Ένα μήνα μετά τη λήξη της τιμωρίας του, στον τελικό του Κυπέλλου της ντροπής, ο Λούμπος Μίχελ αντί να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου της ομάδας του, βρίζει τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη στα γαλλικά και απευθυνόμενος προς τον 4ο ρέφερι τον αποκαλεί «Fucking bastard».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της συμπρωτεύουσας τιμωρείται μόνο για το δεύτερο παράπτωμα αφού το πρώτο δεν είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνα, με πρόστιμο 1.800 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο μόλις για 20 ημέρες, αν και υπότροπος. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όμως, ήταν ότι την ποινή την εξέτισε στις παραλίες αφού όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία οι αγώνες είναι ολοκληρωθεί.

  1. Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1

Μία από τα ίδια στο Αγρίνιο. Ο Λούμπος Μίχελ βρίζει τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο και τον αποκαλύπτει και αυτός «fucking bastards».

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες, η οποία έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ποινή χαμηλή για τον παράγοντα των «ασπρόμαυρων» που ήταν και δισ. υπότροπος.

Ο Λούμπος Μίχελ, γράφει την απόφαση στα παλαιότερα των υποδημάτων του καθώς στις 25/2, ενώ είναι ακόμα τιμωρημένος, ο φωτογραφικός φακός τον «συλλαμβάνει» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο παρατηρητής αγώνα της Super League όμως, ούτε είδε, ούτε έγραψε τίποτα.

  1. Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (διεκόπη).

Ο Λούμπος Μίχελ εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο μετά την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ, στο 90ό λεπτό του αγώνα, που τελικά δεν έληξε ποτέ.

«Ο δηλωθείς ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κύριος Λούμπος Μίχελ με πλησίασε απειλητικά και μου είπε. You are finished today» αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Γιώργος Κομίνης για τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος προφανώς πάνω στην αναστάτωση του, ξέχασε να χρησιμοποιήσει την αγαπημένη του υβριστική ατάκα. Η έκφραση όμως, που χρησιμοποίησε δεν είναι «λόγω εξύβριση» αλλά «απειλή προς αξιωματούχο αγώνα» και οι ποινές που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας, είναι εξοντωτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ