Πάμπλο Γκαρσία : «Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»!

Πάμπλο Γκαρσία : «Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»!

Σε μια συνέντευξη - υπεράσπισης του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο, ενώ απάντησε στις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, υποστηρίζοντας πως «κάνει λάθος, λέει ψέματα ή θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»!

Ήταν από τα Μέσα του εξωτερικού που έδωσαν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην είδηση του «ντου» του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, «φιλοξενώντας» την στα βασικά θέματα του site της για περισσότερες από δέκα ώρες και στο πρωτοσέλιδό της την επόμενη ημέρα.

Η Marca δεν άφησε στην άκρη τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, στο ντέρμπι Δικεφάλων και απευθύνθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία (είχε παίξει στην Ισπανία σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα Βίγκο, Μούρθια), προκειμένου ο Ουρουγουανός να δώσει τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος εργάζεται ως προπονητής στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Ιβάν Σαββίδη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε ψεύτη τον Μανόλο Χιμένεθ, έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο και υποστήριξε πως ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικών «είναι ένας ισχυρός άνδρας που δέχεται απειλές κάθε ημέρα». Το αν, βέβαια, αισθάνεται απειλή μέσα στην Τούμπα και φέρει όπλο σε χώρο που ΟΥΤΕ αστυνομικός επιτρέπεται, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

«Υπάρχουν θέματα που έχουν δημιουργηθεί πολλά χρόνια πριν, από πολλές αδικίες, τις οποίες έζησα ως παίκτης. Είδα να μου παίρνουν πρωτάθλημα μέσα απ’ τα χέρια. Δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η πραγματικότητα», υποστήριξε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε στις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας πως «κάνει λάθος, λέει ψέματα ή θέλει να πάει στον Ολυμπιακό»!

Στη συνέχεια ο Ουρουγουανός υποστήριξε πως «η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχει μία ηγεμονία των αθηναϊκών ομάδων», εξήγησε πως «ο Σαββίδης είναι ένας ισχυρός άνδρας που δέχεται απειλές κάθε ημέρα, για αυτό το λόγο έχει στην κατοχή του όπλο», ενώ σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τη διαιτησία στην Ελλάδα, επεσήμανε πως «ένας διαιτητής, απ’ τον οποίο χάσαμε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες, αλλά στη συνέχεια ξανασφύριξε σε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ